Biografi

Att skapa tavlor har blivit min roliga och avkopplande " må bra " hobby. Jag introducerades för några år sedan av en bekant i denna " mixed media, collageteknik ". Här kan jag göra precis som jag vill, finns inget rätt eller fel mer än att jag inte blir nöjd. Jag kan ändra om en tavla nästan precis hur jag vill och kan använda nästan precis vad som helst och det är bara fantasin som sätter gränserna.
Jag målar med akryl och sedan går jag mycket på second hand och införskaffar för mig fina saker såsom kanske en spetsduk, gardintyg, gamla smycken och porslin samt böcker och allt annat smått och gott. Jag återanvänder även gamla tavlor som grund för mina verk.
Hemma har jag ett pysselrum där det råder " kreativt kaos ".
Jag samlar på kloka ord, tänkvärda meningar och citat som kan komma till användning någon gång.
Jag har lyckats få vara med på två mindre vernissage i en lokal kyrka vilket också resulterade i en stor artikel om mig i tidningen DAGEN.
Jag har via bekanta och bekantas bekanta fått sälja många alster och även fått göra ganska många på beställning vilket är otroligt uppmuntrande och inspirerande och att någon tycker om det jag gör.
Igår hittade jag denna sida och kommer använda mig av den ibland för det är ju roligt att visa det man gör för någon och skulle någon vilja kontakta mig med önskemål att beställa eller om intresse finns för någon jag lagt ut så VÄLKOMMEN med det.
Läs mer om Ulrika
[Biografi] [Kontakt] [Konstverk] [Utställningar] [Satusuppdateringar]