Biografi

Att uttrycka mig själv genom konst har vart ett viktigt hjälpmedel i mitt liv för att bearbeta mina känslor samt kunna förmedla dom till andra och även förstå mig själv på ett djupare plan. Att uttrycka mig på detta vis har jag gjort så länge jag kan minnas, att förmedla andras känslor samt väcka känslor hos andra människor är något som jag strävat efter på senare år.
Jag vet vad som väcker tankar i mitt egna inre men att kunna få liv och kontakt på ett djupare plan hos en annan människa, utan att man lär känna varandra över flera års period, enbart genom konsten, det är en fantastisk och samtidigt besynnerlig känsla.

Juli 2011 blev jag Rebecca Ryrbergs lärling på Kingsroad Tattoo i Kristinehamn, som tatuerare får jag i princip dagligen tolka och uttrycka min kunds känslor samt förmedla min egna kreativa och konstnärliga sida, det är något oerhört speciellt att kunna skapa ett levande konstverk på en person, ingen kanvas är den andra lik. Som tatuerare känner jag mig både som en konstnär men även som en hantverkare, jag måste respektera min kunds önskemål och val vid tatuering.

Utöver mitt tatuerar yrke så jobbar jag med att uttrycka mig genom oljemålningar, blyertsteckningar och kaffemålningar på akvarell papper. Med mina kaffemålningar känner jag att jag har hittat tillbaka till min bortglömda inre ro och kreativitet, ett lugn i en annars så tankspridd hjärna, en stund då jag kan stänga av alla mina tolkningar av motiv under veckan på studion, en god kopp kaffe är allt jag behöver!
Läs mer om Marie
[Biografi] [Kontakt] [Konstverk] [Utställningar] [Satusuppdateringar]