Biografi

OM MIG

Jag inspireras främst av naturen och konstnärer som Albin Liljestrand som är både en vän och en erkänd akvarellkonstnär i Värmland som faktiskt var den personen som fick mig att börja måla och självklart Lars Lerin som är den största förebilden.

Jag har jobbat med reproduktion av konst sen 2010 på Combihörnan och det är därifrån jag hittat intresset för akvarellmåleri.

Utöver mitt målande spenderar jag en hel del tid i naturen vilket också reflekteras i mitt måleri med mycket landskap och natur. Jag övernattar, fiskar, besöker gamla hus och finner mig själv i både naturen och måleriet. Vi är lite bortskämda med naturen i Värmland. Jag målar allra helst vemodiga och mörka motiv, från äldre tider. Det antika hör ihop med akvarell på något sätt tycker jag.


Oftast när jag målar så målar jag något som jag själv skulle kunna tänka mig att hänga på väggen och min vision är att kunna måla allt, så när ett motiv dyker upp i mitt huvud ska jag kunna spegla det på pappret. Jag vill aldrig sluta utvecklas, för det är hela charmen med måleriet.

Verksam i Karlstad, Värmland.

Besök hemsidan: https://zausnig.se/
Läs mer om Daniel
[Biografi] [Kontakt] [Konstverk] [Utställningar] [Satusuppdateringar]

Konstverk

Björktriptyk
Björktriptyk
Pris: 8500;- stkr