Carina Agardsson

Biografi:
Född i Småland, men sedan 1983 bosatt i Stockholm. Samtidigt som jag har arbetat som sekreterare, personalman och facklig ombudsman har jag hela tiden målat på den fritid som funnits. Jag gick min grundutbildning ...Läs hela

Statusuppdateringar

Biografi

Född i Småland, men sedan 1983 bosatt i Stockholm. Samtidigt som jag har arbetat som sekreterare, personalman och facklig ombudsman har jag hela tiden målat på den fritid som funnits.

Jag gick min grundutbildning i bild och form 1980 - 1981 på Sankt Sigfrids Folkhögskola i Växjö och har sedan dess gått ett flertal konstutbildningar, bl a på Gerlesborgsskolan och på konstresor utomlands. Min första utställning hade jag 2008 på Hornsgatspuckeln i Stockholm. Därefter har jag haft minst en utställning varje år.

Jag målar uteslutande i olja och motiven är varierande. Jag hämtar motiv från naturen, staden och olika miljöer, men skapar även fantasi- och abstrakta bilder. Bilderna kan vara trolska, drömska och ödesmättade.

Jag målar gärna porträtt på beställning. Har du t ex ett husdjur eller en bil som du vill ha avporträtterad - hör av dig!

Konstverk

Teknik: Olja
Pris: 3200 kr
Konstagenten 5.0 2017