Vackert Vackert!

Med beundran i halsen och känslorna i darr så representerar vi fotograf Jenna Martin. Besök konstnär: jennamartinphotography.com jennamartin1 jennamartin3 jennamartin4 jennamartin5 jennamartin6 jennamartin7 jennamartin8

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Pedagogiskt pussel

På Brogårdsgymnasiet Tekniklinje, innovation och design i Kristinehamn har eleverna fått i uppdrag att tillverka ett pedagogiskt pussel. Efter att ha varit på studiebes..

Konstagenten intervjuar Stig Espe Olson

Konstagenten fick chansen att göra en kort intervju med Stig Espe Olson som är en heltidskonstnär bosatt i Malmö. Stig är en tekniskt duktig målare som är pricksäker i..

Invasion

Det tar över och sprids med glädje i rummet. Charles Petillon i verket invasioner använder han sig av ballonger som är en spännande form i sammanhanget. Du kan se och läsa me..

Digital natur

Olika former med lång exponering får tala för sig själv. Besök: http://nicolasrivals.com/  ..

Använd allt du har!

En filmskapare vid namn Vincent Bal använder allt i sin närvaro. Av föremål leker han med bilder och skapar ett brett utbud av småskisser. Besök: http://www.vincentbal.co..

Kristinehamns konstförening

Utställning nr 203. Konstnärerna Radmila Knezevic bosatt i Örebro ställer ut. Skulpturer: Väktare Objekt Om skogen och om minnen. Jörgen P Karlsson bosatt i Karlsta..
Konstagenten 5.0 2017