Skevt

Surrealistiskt, skevt, spännande och detaljrikt. En överdriven världsbild är alltid kul! Besök konstnär: http://www.loladupre.com exploding-charles-darwin-lola-dupre exploding-hedy-lamarr-2-lola-dupre lola-dupre-giraffe parker-the-noble-lola-dupre sloop-sunnies-elise-mesner-lola-dupre-2 themis-with-lisa-carletta-lola-dupre untitled-with-william-kano-lola-dupre zorki-lola-dupre

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Konstrunda 17 september

Att gå en konstrunda i vackert höstväder är en lisa för själen. Jag börjar med att skynda till Kristinehamnsk konstförening som har vernissage för konstnärerna och sys..

Är det människor som gömmer sig, eller?

Hittade en spännande konstnär som inriktar sig på en helt egen väg. Känslan av att inte riktigt veta om det är någon under lakanet eller inte är minst sagt störande.  Dan..

Hilma af Klint

Hilma af Klints utställning på moderna i stockholm, mycket värt att se. Men var hon före sin tid?..

Använd allt du har!

En filmskapare vid namn Vincent Bal använder allt i sin närvaro. Av föremål leker han med bilder och skapar ett brett utbud av småskisser. Besök: http://www.vincentbal.co..

Svenskhet. Vad kan vara typiskt Svenskt?

  En konstnär som tycker om att gestalta svenskheten och gärna driva med rasister och myter är Konstnären Peter Johansson.2006 års Konst På Hög Peter Johanssons "Ut..

Paul Klee – Making Visible - Tate Modern

Om du skall till London innan 9:e mars så missa då inte Paul Klee på Tate Modern. Han är en av de stora innovatörerna i modern tid och har jämförts med bl.a. Matisse oc..
Konstagenten 5.0 2018