Origami – Noshörning

Origami-Rhino-04-494x369 Mabona Origami har kul med papper. Besök hemsida för mer spännande påhitt http://www.mabonaorigami.com/ Origami-Rhino-01-494x277 Origami-Rhino-02-494x277   Origami-Rhino-05-494x329 Origami-Rhino-06-494x329

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Från bild till yta från det klassiska till det moderna

Klassiskt måleri De gamla mästarna hade för att överleva egna uppköpare från en kulturintresserad överklass eller beskyddare som beställde tavlor. Det var också..

En blandning av djur & natur

Konstnär Ellen Jewett skulpturer är en blandning mellan djur, växter och mänskliga konstruktioner. Hon själv kallar det för "naturhistoriska surrealistiska skulpturer". Henne..

Pang

Ken Hermann från Köpenhamn fångar explosionen med hjälp av pyroteknik. Stroboskop används också för att skapa effekt. Kanske en enkel tanke att ta kort på men resultatet ä..

Christina Byberg och Gunilla Nillan Holmgren

Christina och Gunilla ställer ut tillsammans på Galleri Kvadraten i Kristinehamn. Marieberg. Vid Kristinehamns konstmuseum Doktors Enwalls väg 13C 681 37 Kristinehamn Vern..

Använd allt du har!

En filmskapare vid namn Vincent Bal använder allt i sin närvaro. Av föremål leker han med bilder och skapar ett brett utbud av småskisser. Besök: http://www.vincentbal.co..

Adonna Khare

Makalös tavla från Adonna Khare. Enligt henne själv så är det hennes liv som återspeglas i form av djur. Besök konstnär: http://www.adonnak.com/..
Konstagenten 5.0 2017