Människans bästa vän

Livet kan vara så mycket bättre med en hund. Dessa bilder visar verkligen hur det kan vara att ha sin bästa vän som hund. Andy Seliverstoff visar att hans intresse till hundar är stort och att ta foton där förtroende och glädje mellan människan och hund visas är målet. Barn upplever en glädje och har stort förtroende till dessa magnifika hundar. Vill du veta mer om Andy, besök hans hemsida på: http://www.greatdane.photography/ gdc-0391gdch-x2 gdc-1815gdch-x2 gdc-2983gdch-x2 gdc-6413gdch2-x2 gdc-8910gdch-xl gdc-75002gdch-x2

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Ett samspel med en fågel

Det är ett härligt samspel mellan denna pojke och hans fågel. Besök konstnär: http://bloomphotography.com..

Dimma

Ett par vackra bilder över Hong Kong. Andy Yeung. Besök: http://www.andyyeungphotography.com/..

Natur och skulptur

Igen så är naturen den stora inspirationskällan. Besök konstnär: http://www.craftinamerica.org/artists/kay-sekimachi/..

Fotograf spenderar mycket tid för fantastiska bilder vid gammal pir

  Fotograf spenderar otroligt mycket tid vid denna plats för att ta dessa otrolig vackra bilder. Hans namn är Steve Garrington. https://www.flickr.com/photos/wentloo..

Människans bästa vän

Livet kan vara så mycket bättre med en hund. Dessa bilder visar verkligen hur det kan vara att ha sin bästa vän som hund. Andy Seliverstoff visar att hans intresse till hundar..

Färg & Form

En spännande mix av färg och form är det vi bjuds på av Cicily Elinor Bäckström. Hon har en rad intressanta utställningar med sig i resväskan då hon ställt ut både i Sve..
Konstagenten 5.0 2017