Tony Torro

Biografi:
Mitt namn är Tony Torro och är en ung konstnär född 1990 i staden Esbo, strax utanför Helsingfors. Bor och är uppväxt i Halmstad. 1 februari 2015 öppnade jag ett konstgalleri vid namn Art of Tony Torro på vä...Läs hela

Statusuppdateringar

2015-09-05 01:28:49
Mer konst hittar ni på:

Web: www.tonytorro.com!
Facebook: www.facebook.com/ArtOfTonyTorro
Instagram: ArtOfTonyTorro


Kommentera

Biografi

Mitt namn är Tony Torro och är en ung konstnär född 1990 i staden Esbo, strax utanför Helsingfors.
Bor och är uppväxt i Halmstad.
1 februari 2015 öppnade jag ett konstgalleri vid namn Art of Tony Torro på västkusten i sommarstaden Halmstad. För tillfället har jag endast mina egna konstverk i galleriet, men söker även unga konstnärer under 25 år som vill ställa ut! Mer om detta ser ni nedan.

I 5 år har jag målat & skapat men under de senaste året satsat helhjärtat 100å min konstnärskarriär.
Under det verksamma året har jag öppnat ett eget galleri/ateljé och över 100 st tavlor kommit ut på olika håll runt om i Sverige och även till Tyskland, Spanien & Schweiz.
Har haft ett par utställningar i Halmstad och även spännande samarbeten med företag som tex STABILO, Slipstream Scandinavian Longboarding och Franska konstförläggaren Mec&Been Studio

Mer om detta hittar ni på min hemsida www.tonytorro.com

Mina konstverk är oftast Abstrakta, Färgglada, Energigivande & väldigt detaljerade.
När skapandet sker så vänder jag på bilden under tiden jag skapar för att hitta nya kreativa vägar och väcka ny inspiration.
Älskar känslan av att kunna bygga upp något som inte har skapats förut, någonting som förmodligen sällan har skådats. Direkt ur fantasin.
En kombination av en kreativ impuls och en känsla av frihet att kunna skapa exakt vad som helst, när som helst, hur som helst.
---------------------------------------------------------------------------------------

Jag är öppen för alla förslag gällande samarbeten både nationellt och internationellt!

Alla unga konstnärer under 25 som vill ställa ut i Halmstad får gärna skicka bilder på minst 3st färdiga konstverk, så finns det en möjlighet att få ställa ut i galleriet!

Hör gärna av er till mail: info@tonytorro.com med utställningsförslag, idéer, tips, sponsring, tips på agentur, förslag i övrigt eller vad ni tror kan vara passande!

Tack på förhand, All lycka / Tony

Konstverk

Konstagenten 5.0 2017