Tomas Vagner

Biografi:
Medlem i Svenska Konstnärsförbundet Jag målar tavlor och konst för att varva ner Mitt skapande är mitt sätt att känna frihet och avkoppling. Jag planerar sällan vad jag ska måla, det växer fram under arbe...Läs hela

Statusuppdateringar

Biografi

Medlem i Svenska Konstnärsförbundet

Jag målar tavlor och konst för att varva ner

Mitt skapande är mitt sätt att känna frihet och avkoppling. Jag planerar sällan vad jag ska måla, det växer fram under arbetets gång och efteråt kan jag ofta se vad och varför verket blivit som det blivit. Detta är en spännande och lekfull process som leder till insiktsfullhet och eftertanke. Många gånger syns det som händer runt omkring mig på ett eller annat sätt i det färdiga resultatet. Det kan vara visionen av en kommande resa eller spår från det som varit och sånt som inspirerat. Själva drivkraften i mitt skapande är att få göra precis det jag vill, hur jag vill och när jag vill – i mitt skapande är det ingen som sätter gränser förutom jag själv. Detta resulterar ofta i uttryck som kan kännas både rått och slarvigt, något tilltalar mig i kontrast till den annars så korrekta och millimeterperfekta värld vi lever i.

Jag arbetar även gärna i Photoshop och Illustrator. Där sätter jag samman egna illustrationer med egna eller spännande foton jag hittar på nätet och experimenterar med olika filter och effekter och sammansättningar för att få fram önskat resultat.
Dessa digitalt framställda bilder säljer jag signerade och numrerade som digitala tryck på konstpapper i begränsad upplaga.

Till vardags arbetar jag som Grafisk Formgivare/Art Director – det är på fritiden jag balanserar livet som familjefar med konsten.

Konstverk

Teknik: Acryl på duk
Pris: 10 000 kr
Teknik: Acryl på duk
Pris: 10 000 kr
Teknik: Acryl på duk
Pris: 6 000 kr
Teknik: Acryl på duk
Pris: 6000 kr
Teknik: Acryl på duk
Pris: 5000 kr
Konstagenten 5.0 2017