Evy KS

Biografi:
Uppvuxen i Kristinehamn där jag gick estetprogrammet med bild som inriktning. Tog studenten -04 och har därefter haft några mindre utställningar och även praktiserat som resurs på bildlektionerna på Brogårdsskola...Läs hela

Statusuppdateringar

2015-06-09 23:27:08
Har varit på Kinnekulle och fotat lite.. Detta är en ickeredigerad selfie :P
Kommentera
2015-05-19 08:48:39
Nu finns fler grejer uppe som jag gjort. Ta gärna en titt.
Kommentera
2015-05-17 21:02:58
Kommer lägga ut mer grejer allt eftersom.
Kommentera

Biografi

Uppvuxen i Kristinehamn där jag gick estetprogrammet med bild som inriktning. Tog studenten -04 och har därefter haft några mindre utställningar och även praktiserat som resurs på bildlektionerna på Brogårdsskolan. Efter gymnasiet läste jag till Undersköterska och har nu jobbat inom äldreomsorgen i ca 10 år och jag trivs jättebra. Har det senaste året även jobbat som lärarvikarie och har haft elever i både bild och syslöjd vilket jag också har trivts jättebra med.

Har ingen särskild teknik när jag skapar utan det blir både olja, teckning, akvarell, foto, digitalt skapande, modellande m.m. Allt beror helt på vilka impulser jag får.

Har aldrig målat eller skapat för pengar, utan gör det enbart för min egen skull, som en slags ventil. Har därför samlat på mig en hel del sen långt tillbaka som jag inte vet var jag ska göra av. Säljer gärna för att få plats för nya grejer hemma eftersom jag skapar nytt kontinuerligt. Dessutom behöver jag pengar till en medicinsk behandling utomlands för min hälsas skull och alla bidrag är välkomna. Tar gärna emot bud på tavlor m.m. Alla intäkter går till en god sak.

Konstverk

1
Teknik: Olja på duk
Pris: 1000 kr
2
Teknik: Olja på duk
Pris: 1000 kr
Teknik: Olja på duk
Pris: 500 kr
Teknik: blandteknik
Pris: kr
Teknik: Olja på duk
Pris: 5000 kr
Teknik: blandteknik
Pris: kr
Konstagenten 5.0 2017