Erik Blomkvist

Biografi:
Hej hej! Mitt namn är Erik, jag är 34 år gammal och målar i olja sedan några år tillbaka. Främst havsmotiv och landskap. Jag är även musiker och har på senare år jobbat lite som musiklärare. Jag är diabeti...Läs hela

Statusuppdateringar

2015-03-18 14:12:50
Vore skoj att få måla ngt på beställning kanske ngt rollspelsmiljö/fantasy inspirerat :). Här är en tavla jag gjorde för några år sedan :).
2015-03-20 14:57:16 av: Robert
Hallå Erik!. Är det något som har varit intresserad av att köpa en tavla i rollspelsmiljö/fantasy? Verkar ju vara en kul uppgift :)
2015-03-20 14:57:46 av: Robert
Någon menar jag ju såklart.
2015-03-20 15:02:22 av: Erik Blomkvist
Robert: Jag har bara gjort en innan med en drake i som jag sålde faktiskt, jo vore superkul att få måla fantasy igen ju på beställning
Kommentera

Biografi

Hej hej! Mitt namn är Erik, jag är 34 år gammal och målar i olja sedan några år tillbaka. Främst havsmotiv och landskap.
Jag är även musiker och har på senare år jobbat lite som musiklärare. Jag är diabetiker typ 1 och ofta målar jag för att glömma bort de smärtor(framförallt psykologiska) som diabetes ibland medför. Man kan undra varför man väljer att måla en våg eller ett hav eller en skog.... för mig handlar det om att vara på ett ställe från fantasin där ingen diabetes finns. Där är jag glad och trygg.
Hur kommer det sig att jag började måla? Tja, främst började det som en ren impulsgrej efter att ha sett en tvserie som kallas Bob Ross The joy of painting :). Jag kände att hans utlärande var så oerhört bra att jag blev helt frälst :). Direkt kände jag med att det gick bra att måla och jag fick snabbt målsättningen att utveckla mig inom hans wet on wet teknik ( obs jag pratar endast olja). På den vägen är det :).
Jag hoppas NI kommer uppskatta min konst =) jag själv hoppas på att kunna sälja några verk i slutänden så man kan fortsätta med nya projekt inom målandet. Jätteskoj att höra från er på min mail eller här på denna sidan om det går :). Ha en bra dag!

Konstverk

Teknik: Olja
ej till salu
Teknik: Olja
Pris: 2000 kr
Hav
Teknik: Olja
Pris: 2 000 kr
Hav
Teknik: Olja
Pris: 3 000 kr
Teknik: Olja
Pris: 1500 kr
Teknik: Olja
Pris: 2500 kr
Konstagenten 5.0 2017