Dra era egna slutsatser…

Hur ska man beskriva de verk som Eckart Hahn skapar?. Det är en viss otrygg surrealistisk värld vi får se som visar sig på alla tänkbara sätt. Det är kompositioner mellan det goda och onda som samtidigt visar en lekfullhet. Dra era egna slutsater! Besök konstnär: http://eckarthahn.com 1_Eckart_Hahn_yatzer 2_Eckart_Hahn_yatzer 3_Eckart_Hahn_yatzer 4_Eckart_Hahn_yatzer 5_Eckart_Hahn_yatzer 9_Eckart_Hahn_yatzer 10_Eckart_Hahn_yatzer 11_Eckart_Hahn_yatzer 12_Eckart_Hahn_yatzer 13_Eckart_Hahn_yatzer 14_Eckart_Hahn_yatzer b_Eckart_Hahn_yatzer

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Sand Sand Sand...

Sandslott är något som säkert alla har testat på en mer eller mindre svårighetsgrad i yngre år. Calvin Seibert är en professionell skulptör som tillbringat en tid i att byg..

Plexus nr. 35

Gabriel Dawe är en installationskonstnär. Denna installation Plexus nr. 35, hedrar Museum of Arts Great Gallery. Denna kommer att visas den 22 januari 2017. Se tidigare installti..

Detta magiska djur

En bra kamera, underbara motiv med grymma färger. Kan ju inte bli annat än magiskt! Besök fotograf: www.bradwilson.com..

Sarah Jämtervik ställer ut i Kristinehamn

Medlem hos konstagenten ställer ut i Kristinehamn. Lördag 24/1 12.30 är det vernissage för Sarah Jämtervik på galleri Kvadraten Kristinehamns konstförening. Född..

Robotskiss

Artem Solop är en Ukrainsk artist som dagdrömmer om robotar. Kan man som Artem göra så bra skisser så är man en talang inom den digitala världen. Fantasi är bra att ha när..

Falkenbergs konstskola

En konstutbildning på distans KONSTSKOLA PÅ NÄTET - KPN Ett unikt möte mellan modern teknik och traditionell konstundervisning. I den interaktiva ateljén diskuteras kons..
Konstagenten 5.0 2017