Änglar & Gudinnor

  Amy Judd är artisten bakom dessa verk .Inspirationen är gamla mytologier mellan kvinnor och djur. Framför allt är dessa verk vackra och skapar ett intresse hos åskådaren.   6_Amy_Judd_art_yatzer 7_Amy_Judd_art_yatzer 8_Amy_Judd_art_yatzer 9_Amy_Judd_art_yatzer 10_Amy_Judd_art_yatzer tumblr_ms8rhaSSZU1rdgexeo4_1280

Kommentera

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*

Blandade artiklar från Konstagenten

Ett samspel med en fågel

Det är ett härligt samspel mellan denna pojke och hans fågel. Besök konstnär: http://bloomphotography.com..

Glasbalett

Dustin Yellin skapar dessa otroligt vackra "glaskuber" Det målas på en glasskiva för att sedan måla på en till osv. Detta sätts senare ihop och skapar en känsla av en vacker..

Den kallaste staden på jorden

Tack vare fotografen Amos Chapple så får vi se hur det ser ut i den kallaste staden på jorden. Staden är  Ojmjakon som ligger i Ryssland. Finns en varm känsla i det ändå s..

Adonna Khare

Makalös tavla från Adonna Khare. Enligt henne själv så är det hennes liv som återspeglas i form av djur. Besök konstnär: http://www.adonnak.com/..

Jerusalem (skissblock)

Vincent Mahè är artisten bakom detta skissblock. Han tillbringade ett år i Jerusalem och det är väl otroligt att vissa kan fånga vardagen på ett papper så bra. Ett moln bli..

surrealistiska världsbilder

Sarolta Ban visar hur man kan se på saker. Att en pensel kan vara ett träd eller att en björn skulle vara intresserad av litteratur. Hur känner du för Saroltas skapelser?. Jag..
Konstagenten 5.0 2017